La música i l’esport, claus de la Festa Major 2017

Captura de pantalla 2017-12-29 a las 1.39.15Ahir es va presentar el programa de Festa Major de 2017 a Sabadell. Enguany, se celebrarà de l’1 al 4 de setembre i hauran nombroses activitats de tota mena. La musica i l’esport son parts fonamentals en aquestes festes.

Tal com va assenyalar ahir durant la presentació la Tinenta d’alcalde i regidora d’Esports de l’ajuntament sabadellenc, Marisol Martínez, el que es persegueix amb la programació d’aquest any és apropar el que es fa a Sabadell més enllà de les nostres fronteres perquè “és un bon moment de promoció de Sabadell i volem que sigui també una festa que arribi a tota la comarca”. Per això, per posar en valor l’esport sabadellenc, l’equip de Waterpolo Femení del Club Natació Sabadell seran les pregoneres de la Festa Major de Sabadell de 2017.

La festa tindrà també més activitats esportives, entre les que destaquen la Festa del Bàsquet dissabte per la tarda a la plaça de la Creu Alta i les curses de running, la coneguda 7-14-21. Tres proves sobre un mateix recorregut, que surt i arriba al passeig de Sant Oleguer. La piscina de Can Marcet serà l’escenari, per quart any consecutiu, de l’Open de Psicobloc. La Passejada en Bicicletes i Patins i les partides d’escacs, entre moltes altres propostes que es dividiran per la ciutat.

Musicalment, cal destacar les actuacions d’Els Amics de les Arts, Chambao i les formacions locals Ovella Xao i The Wild Goats, que es pujaran a l’escenari de l’Eix Macià el dia 2. De fet, és una de les novetats, la concentració de concerts que aniran des de les 21 hores fins a les 3 de la matinada.

Properament estarà disponible el programa complet al web de l’ajuntament.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close