Convivència Responsable: una guia pràctica per conviure amb altres espècies

WhatsApp Image 2018-09-25 at 13.55.01.jpeg

Convivència (amb animals), de “viure amb”, és un altre terme per descriure que co-habitem aquest planeta amb altres espècies, que aquestes altres espècies no són aquí al nostre servei i que, per tant, hem d’aprendre a conviure en harmonia i amb respecte.

  1. ADOPTA, MAI COMPRIS. És important entendre que els animals són éssers vius i senten, amb processos psicològics complexos. No són productes d’exhibició comercial a la nostra disposició.
  2. COMPTAR AMB UN/A VETERINARI/A DE CONFIANÇA. Busca un/a especialista que tracti bé el teu animal de família i que et faci sentir còmode amb el seu servei. No els proporcionis medicines per a humans sense recomanació mèdica, poden ser malignes o mortals.
  3. CONTROL DE NATALITAT. Esterilitzar als animals té diversos beneficis de salut i comportament per a ells. Tots aquests beneficis resulten en més anys de vida per l’animal de família.
  4. CURES BÀSIQUES I D’HIGIENE.
  5. ALIMENTACIÓ ADEQUADA. Les espècies canines poden menjar una dieta rica en vegetals. Per a les espècies felines, en canvi, una dieta basada només en vegetals pot ser mortal.

Per a més informació accedeix a http://convivenciaresponsable.org/

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close