Marisol Martínez serà la candidata de Guanyem a les elecciones municipals de 2019

El passat mes de maig, la plataforma ciutadana Guanyem SabadellSí se puede va anunciar que concorreria en solitari a les eleccions municipals de 2019 i s’emplaçava a organitzar una candidatura capaç formada per persones de vàlua i amb coneixement de la ciutat de Sabadell.

La comissió electoral de 25 persones de Guanyem Sabadell, encarregada d’elaborar una proposta de candidatura per afrontar les properes eleccions municipals 2019, ha valorat molt satisfactòriament la tasca desenvolupada pel grup municipal Guanyem Sabadell i ha reconegut el paper rellevant en la política de la ciutat de Sabadell de la portaveu Marisol Martínez. Per aquestes raons, la comissió ha presentat a l’Assemblea de la plataforma, la proposta que Marisol Martínez encapçali la candidatura a les eleccions municipals 2019. La proposta ha estat acceptada per unanimitat de l’Assemblea, el passat dilluns 10 de desembre de 2018, amb una participació del 87%. Així, Marisol Martínez serà la candidata de Guanyem Sabadell  a l’alcaldia de la ciutat de Sabadell.

Marisol Martínez ha acceptat amb il·lusió el repte d’iniciar aquesta nova etapa de la plataforma Guanyem Sabadell amb l’objectiu de conformar un candidatura diversa capaç de liderar el govern de la ciutat que respongui a una majoria social que posi la ciutat de Sabadell per damunt dels interessos partidistes.

Des de posicionaments diferents, Marisol Martínez afirma que està conformant un equip humà que comptarà amb persones diverses que se senten orgulloses de ser sabadellenques perquè viuen Sabadell, la coneixen i l’estimem; persones de vàlua pròximes a la ciutadania que s’uneixen amb un repte comú: fer de Sabadell la millor ciutat per a viure i prosperar.

Marisol Martínez reconeix que la ciutat de Sabadell no pot esperar més. Sabadell necessita afrontar els reptes i fer realitat els somnis que li proporcionin esperança. Això, només és possible amb un bon lideratge i un bon equip enriquit per la diversitat.

“Treballem per presentar un equip de persones amb la capacitat per a governar la ciutat de Sabadell, amb experiència i amb formació. A la ciutat de Sabadell hi ha un potencial immens i cal liderar el repte de transformar la ciutat amb persones que sàpiguen gestionar els recursos municipals  i liderar aquells projectes que il·luminin el nostre futur”, afirma la candidata de la plataforma Guanyem Sabadell

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close