Guanyem escull Miquel Soler com a número 2 de la candidatura

whatsapp image 2019-01-11 at 11.05.06-16

L’assemblea de la formació avala el treball del grup municipal com a punt de partida del seu projecte de futur i escull l’actual regidor Miquel Soler com a número 2 de la candidatura.

En aquests darrers moments de la legislatura, els regidors de Guanyem Sabadell han destacat el treball de cohesió desenvolupat durant aquests anys, fruit del diàleg i l’esforç per superar lesdiscrepàncies sorgides al decurs d’aquest temps.

Això ha permès mantenir fins aquest moment un govern estable de perfil progressista que ha estat capaç de desencallar projectes que, en molts casos, arrossegaven llargues esperes sota promeses no complides. Com a exemple més clar de tots ells han posat el tan esperat soterrament dels Ferrocarrils al pas per Can Feu i Gràcia, la construcció de les noves urgències del Taulí que resoldran un problema llargament denunciat, la solució a la propietat del Castell de Can Feu, el treball perquè siguin aviat una realitat l’Institut, l’escola i el CAP de Can Llong o les centenars de reparacions a voreres i ferms dels carrers que portaven anys d’espera permillorar.

Igualment han volgut destacar les actuacions que resulten menys visibles però que són totalment imprescindibles per a la bona gestió de la ciutat. Entre aquestes les moltes tasques de manteniment del clavegueram que han permès superar els recents episodis de pluges senseels habituals incidents d’inundacions als ponts o a diversos carrers o les inversions de renovació dels parcs infantils que esdevindran un veritable pla de xoc que millorarà que els nens i nenes estrenin espais on jugar i gaudir de la ciutat.

En aquesta mateixa línia, els regidors han destacat la tasca feta per millorar les finances municipals, rebaixant considerablement els interessos que s’estaven pagant als bancs i aconseguint fer front al conjunt d’obligacions que es van heretar en forma d’expropiacions milionàries, que representaven una greu amenaça a l’estabilitat econòmica de l’Ajuntament. Uns objectius que han comptat amb l’empenta dels regidors de Guanyem Sabadell al govern ique han obtingut resultats molt positius.

Malgrat tot, han destacat que resten aspectes importants que no han tingut la resposta necessària i que s’hauran d’abordar amb urgència. Entre aquests han citat la millora de la mobilitat, una administració més àgil i propera a la ciutadania que sigui capaç de de donar respostes ràpides, combatre els problemes de les ocupacions mafioses d’habitatges o la sensació d’inseguretat que sovint es manifesta per part de la ciutadania.

Pel que fa l’àrea de Promoció de la Ciutat que ha centrat les polítiques de Guanyem Sabadell, la seva Tinenta d’Alcalde, Marisol Martínez, ha destacat que amb la seva creació s’ha aportat un valor d’innovació respecte als models d’organització anteriors amb una mirada querepresenta una nova forma d’entendre el municipalisme. Això s’ha concretat en la creació deregidories que no existien abans com les de Cicles de Vida, Innovació i Ciutat, Turisme o Benestar Animal. En aquest sentit, ha posat en valor que s’ha desenvolupat una manera nova,més directa i propera de relació amb les entitats i la ciutadania, alhora que també de plantejar altres formes de comunicació amb elles. Això significa també seguir apostant per la col·laboració publica i privada com una forma de desenvolupar una ciutat millor, com és el cas de la xarxa-clúster Esport.

 Avança la configuració de la candidatura

La trobada amb els mitjans de comunicació ha servit també per explicar que Guanyem Sabadell segueix desenvolupant una nova forma de planificar la ciutat iniciada a partir de la seva creació i que comptarà amb persones de reconeguda vàlua dins la seva candidatura.

Així, s’ha valorat la tasca que ha dut a terme el grup municipal al decurs d’aquests anys i l’assemblea considera que ha de seguir desenvolupant-la. Per això va decidir que amb la candidata ja escollida, Marisol Martínez, s’incorpori la persona que liderarà l’equip que l’acompanyarà i que serà l’actual regidor Miquel Soler, ocupant el número 2 de la llista.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close