Guanyem presenta el seu equip 100% Sabadell per assolir l’alcaldia

candidatura

Més de 300 persones han fet costat l’equip de candidats i candidates que ocuparan les primeres posicions de la llista que Guanyem Sabadell presentarà a les eleccions del proper 26 de maig.
D’aquesta manera, la nostra plataforma ciutadana fa públics els primers noms i part del projecte que centrarà la proposta a les eleccions municipals.
L’equip l’integren, a més de Marisol Martínez i Miquel Soler, les següents persones:

Sebastià Gallardo, metge i director clínic de l’Albada.
Jordi Grané, filòsof i president del C.E. Mercantil.
Carles Lorente. Advocat amb especialització en Dret Animal.
Maite Brunat, economista.
Jaume Marco, president del Motor Club Sabadell.
Luisa Benito, vinculada a l’oci nocturn, activista al barri dels Merinals i pel Benestar Animal.
Manoli Simón. Vinculada durant molts anys a entitats de lleure per infants i joves.
Eva Prats.Técnica superior en radiologia i responsable dels serveis generals d’una gran companyia.
Ana Lorente. Professional autònoma i membre de diverses entitats locals.

Tant la candidata a l’alcaldia, Marisol Martínez, com els diferents membres de la candidatura han presentat les primeres propostes que defensarem al nostre programa.
Així, la creació de 1,000 nous llocs de treball a partir de la gestió que desenvoluparà una nova àrea, la d’Estratègia Econòmica, ha estat el primer dels compromisos. Martínez ha expressat que desenvolupant noves eines de coordinació des d’una administració més àgil que elimina traves administratives, treballant amb el teixit empresarial i emprenedor i captant oportunitats que poden venir a la ciutat és possible assolir aquesta xifra de nous ocupats.

Un altre de les propostes passa per la gratuïtat del transport públic, en una primera fase pels treballadors del Taulí i per aquelles persones que necessiten anar-hi i han de comptar amb un mitjà de transport eficaç que no sigui el vehicle privat. Tot això a través d’una targeta de transport que s’implantarà per aquesta finalitat. També ho serà a la sortida i entrada de les escoles.

La seguretat s’ha apuntat com un dels eixos fonamentals, anunciant la implantació d’un equip de vigilància que reforci la Policia Municipal i actuï al barri a les nits a model dels antics “serenos” però que també pugui col·laborar de dia. Igualment s’endegaran mesures contra les màfies que executen ocupacions il·legals de pisos, per incrementar notablement el número d’efectius policials a la ciutat i per un pla que reforci l’oferta de salut a Sabadell.

Guanyem Sabadell també es compromet a desenvolupar un pla d’oci per la ciutat que permeti la existència de discoteques i carpes de forma controlada i que faciliti tant la existència d’aquest tipus de lleure com la convivència amb els veïns i veïnes de forma controlada i sense conflicte, com succeeix a d’altres ciutats.

Entre d’altres anuncis s’ha plantejat la creació de l’Institut de Cultura de Sabadell que porti les propostes al conjunt dels districtes a partir d’una nova mirada “que faci bullir Sabadell de música, teatre, dansa, circ i cinema”, com s’ha explicat. Igualment, la creació d’una xarxa més àmplia de parcs per a gossos i noves polítiques adreçades al Benestar animal han format part del conjunt d’iniciatives explicades durant l’acte.

Marisol Martínez s’ha compromès a treballar per la igualtat d’oportunitats i a lluitar contra el fracàs escolar que arriba a xifres preocupants a diferents punts de la ciutat i a fer costat als grups de població que més ho necessiten. Entre aquests ha citat amb especial atenció als mileuristes, pensionistes, comerciants, autònoms i tota la gent que ha de marxar fora a buscar oportunitats.

Per la seva part Miquel Soler ha expressat a l’inici de l’acte que la proposta de Guanyem Sabadell evitarà que la ciutat “quedi en mans de qui la vulgui fer servir de moneda de canvi d’altres interessos que no tinguin res a veure amb ella”.

Guanyem Sabadell ha recordat que serà a la part del treball sense descans i amb fermesa i no a la confrontació entre partits que amaga, en el fons, que darrere dels lemes que fan servir les organitzacions a nivell nacional no hi ha proposta de ciutat.

Per això ens reivindiquem com 100% Sabadell.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close