banner-web

Les persones que formem Guanyem Sabadell ens sentim compromesos a posar les polítiques de l’Ajuntament al servei del nostre poble.

Som una candidatura ciutadana independent centrada en l’àmbit local, no obeïm a estratègies de partits nacionals, és a dir, som lliures per obeir únicament als nostres veïns de Sabadell i posar la ciutat per davant de qualsevol altra qüestió.

Creiem en la necessitat de reforçar la nostra democràcia sent fidels al mandat dels veïns de Sabadell, que han patit tant les conseqüències de la terrible crisi econòmica com els   escàndols de corrupció de governs municipals anteriors. És per això que treballem per una ciutat millor, on els fons públics, fruit de la recaptació dels nostres impostos, s’inverteixin en el que de veritat importa: millorar les condicions de vida dels nostres veïns.

Som gent plural, solidària i republicana. Defensem la política tranquil·la a través d’acords entre les forces progressistes i evitem els discursos grandiloqüents per centrar-nos en fites quotidianes que millorin la vida de la nostra gent. Tenim tolerància 0 amb la corrupció i treballem per una ciutat de Sabadell per tots: neta, verda, ben comunicada, accessible, amb oportunitats laborals, divertida i animalista.

 

 

Anuncis
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close