MARISOL MARTÍNEZ

IMG_6112 (1).jpgDurant tota la seva vida ha estat una dona compromesa amb els drets humans, els drets econòmics i socials, i els drets de solidaritat. Des de jove, ha defensat aquests drets amb la seva participació en el món social i sindical, i també amb el seu lligam al món de la política. Es caracteritza per fer política de manera diferent. Li agrada ser una política decent, una política de sentit comú, amb intuïció política i pragmàtica que fa que les coses es facin. És una persona molt humana i propera. És ben conscient que la vida política consisteix en ser útil i servir a la ciutadania sabadellenca per proporcionar-li més qualitat de vida.

També ha treballat al sector tèxtil de Sabadell i en el món del lleure i l’esport. Ha estat secretària d’acció social en el món sindical i representant del sector tèxtil i químic a nivell estatal. Aquest bagatge sindical i la seva formació en drets laborals i mètodes d’organització li han donat moltes eines de coneixement  sobre la gestió pública, la negociació col·lectiva i el diàleg, així com la gestió d’equips humans.

Marisol reconeix que «el meu fonament i la meva força prové de la meva família: estic orgullosa de ser mare de dos joves i àvia de dos nets meravellosos».
Li encanta Sabadell, la seva ciutat. És una gran coneixedora de la seva realitat
econòmica i social. Sempre ha apreciat la riquesa de la diversitat sabadellenca i està
convençuda que, a Sabadell es pot generar nombroses oportunitats de prosperitat.
Actualment, exerceix la Tercera Tinença d’Alcaldia de l’Àrea de Promoció de la Ciutat i Innovació a l’Ajuntament de Sabadell on s’ocupa de la Regidoria de Comerç, Consum, Turisme, Esports i Eines Comunicatives.

Correo: mmartinez@ajsabadell.cat 

Twitter: @marisolguanyem

Facebook: Marisol Martínez

Instagram: @MarisolGuanyem

Anuncis
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close